Erdei sorozat - Forest series

RENDELHETŐ!! a laszlogal82@gmail.com vagy tel: 0741530656 Hívjon most!
Magyar és Angol nyelven, ugyanazon DVD-n
AVAILABLE NOW!! in laszlogal82@gmail.com or tel: 0741530656
English and Hungarian on the same DVD
"A történetek a Felső-Háromszéki-medencében játszódnak.
Olyan látásmódon keresztül láthatjuk az erdei élővilágot, amihez majd testközeli jelenlét szükséges. Szó esik az embereknek a természethez való viszonyáról és arról, hogyan kéne viselkedni ahhoz, hogy a természet befogadjon. A primitív állatok azon szokásaiból és viselkedéseiből emel ki néhányat, amelyeket a fejlett emberiségnek nem ártana újratanulnia vagy éppen elgondolkodnia azon, hogy az mennyire helyes a mindennapi életben. A felvételekhez semmilyen ember által alkotott létesítmény nem volt használva és esélyük volt az állatoknak mind az elmenekülésre mind pedig a támadásra. A figyelmes nézők láthatnak és hallhatnak, olyan KIS részleteket, amelyek NAGY félelmeket oszlathatnak el."
A sorozat folytatódik!


2012. március 3.

Részletek

Mivel a tekergések alatt nem mindig történnek folyamatosan cselekmények, ezért ebben a bejegyzésben több nap fontosabb mozzanatait írom le.
         Az első egy kétnapos kiruccanás. Medvelesre mentünk, sajnos a mackó észrevette mikor a területére értünk és meglépett anélkül, hogy láttuk volna. Egyedül maradtam kint délután, ekkor találtam meg a fekhelyét egy nagyobb fenyőfa alatt.
Korhadt fadarabokat és fenyőágakat tett maga alá, ezeken töltött el körül-belül két hetet.
Arra számítottam, hogy másnap talán visszatér, ezért a közelben aludtam.
Pirkadatkor óvatosan megközelítettem a fekhelyet, de a mackónak (friss)nyoma sem volt. Úgy két óra nyomkövetés után feladtam a keresést mivel sűrű fenyvesbe vezettek a nyomok és ott esélyem sincs csendben megközelíteni.
Miután újra találkoztam az előző napi társammal, egész nagy területet jártunk be anélkül, hogy bármit is láttunk volna, mígnem egyszer csak őz riasztása verte fel az erdő csendjét. Óvatosan utána néztünk merre van mikor egy őzbak jött felénk másik irányból. Nem sokat gondolkodott, csak jött és jött, egyre közelebb, míg csak egy vastagabb fa választott el egymástól. Mikor már csak pár méterre volt és lépett volna ki a fa mögül, akkor vett észre és ugrott el. Annyira gyorsan zajlott le az egész és olyan közel, hogy nem volt időm a fényképezőgépet kézi vezérlésre állítani, ezért eléggé életlen képeket készítettem.
Egy ki photoshop
         A második: malacozni készülő kocák felfedezése. A környéken lévő nyomokból úgy ítéltem meg, hogy bizony előkészületek vannak folyamatban ez irányba. Ezért nagyon, de nagyon óvatosan jártam be a területet és nem hiába. Először csak egy szőrcsomót véltem látni egy fenyőfa alatt. Hosszú percekig néztem, hogy vajon tényleg szőrt látok? Miután meggyőződtem róla, hogy igen aztán azé kellett figyeljek, hogy mozog-e...majd, hogy melyik irányban van a feje...lassan kiderült, hogy nincs egyedül...akkor az következett, hogy vajon hányan vannak...melyiknek hol a feje...no, hát sorolhatnám a megfigyelés mozzanatait, de úgy gondolom unalmas lenne elolvasni. 
Csak a feje látszik valamennyire 
Mikor mindent tisztáztam a közelükbe óvatoskodtam pár kép és néhány másodpercnyi film erejéig. 
Remélem nemsokára malacos képekkel térhetek vissza...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése