Erdei sorozat - Forest series





RENDELHETŐ!! a laszlogal82@gmail.com vagy tel: 0741530656 Hívjon most!
Magyar és Angol nyelven, ugyanazon DVD-n
AVAILABLE NOW!! in laszlogal82@gmail.com or tel: 0741530656
English and Hungarian on the same DVD
"A történetek a Felső-Háromszéki-medencében játszódnak.
Olyan látásmódon keresztül láthatjuk az erdei élővilágot, amihez majd testközeli jelenlét szükséges. Szó esik az embereknek a természethez való viszonyáról és arról, hogyan kéne viselkedni ahhoz, hogy a természet befogadjon. A primitív állatok azon szokásaiból és viselkedéseiből emel ki néhányat, amelyeket a fejlett emberiségnek nem ártana újratanulnia vagy éppen elgondolkodnia azon, hogy az mennyire helyes a mindennapi életben. A felvételekhez semmilyen ember által alkotott létesítmény nem volt használva és esélyük volt az állatoknak mind az elmenekülésre mind pedig a támadásra. A figyelmes nézők láthatnak és hallhatnak, olyan KIS részleteket, amelyek NAGY félelmeket oszlathatnak el."
A sorozat folytatódik!


2012. január 31.

Erdőről hozott pillanatok - 2011 A MEDVÉK ÉVE

Ez egy rövid bejegyzés lesz, de annál tartalmasabb mivel magába foglalja a 2011-es év munkásságát. No nem a mindennapokról fogok írni, hanem arról, hogy sikerült elkészíteni a filmet.
Azt a filmet amiért a tavaly oly sok napot töltöttem a természetben.
Aminek az elkészítése közben annyi izgalmat, örömet, bosszúságot, fáradtságot, fájdalmat éltem meg és néha volt úgy, hogy egy-egy esemény után egy picivel jobban szerettem, becsültem az életet és nőtt a tiszteletem a természet iránt.
Amiért a barátokat hanyagoltam, az élettársamat idegesítettem, sok embert mérgesítettem, pár embert megismertem (ez sajnos nem mindig jelent jót) és még sorolhatnám...ezúttal kérnék elnézést mindenkitől! ...főleg, aki megért és támogat, mert tudja, hogy ez hozzátartozik az életemhez, az életformámhoz!


Borító terv
35 perc, kevés táj, inkább csak vadak, zene helyett természetes hangok. Az előző filmemhez képest javítottam a hibákon, ezért ez most sokkal élvezhetőbb.
...és itt a film (nagyobb méretért katt a film tetején a címre)

Egyben itt szeretném megköszönni mindenkinek a támogatását amit tudatosan vagy akaratán kívül nyújtott nekem!

4 megjegyzés:

  1. Helló
    átolvasgattam a bejegyzéseket, hát gratulálok ez nagyon komoly. Gyönyörűek a képek és micsoda közelsége az állatoknak...

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a látogatást és örülök, hogy tetszik.

    VálaszTörlés
  3. Végre élvezni lehet a természet hangjait,jeleit!iszonyatos ,amikor valaki természetfilmben pld zenét tesz fel.....gyönyörü képek,pillanatok,gratulálok a türelmedhez,és makacsságodhoz!Valamit VALAMIÉRT!Mindig csak ezt kell szem előtt tartani!..és akkor mindenki megbecsül,és csodálni fog majd ezért..nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm és örülök, hogy tetszik. Sajnos én is eddig szinte mindig zenei aláfestést használtam, de ettől arrafelé biztos, hogy nem. Ez sajnos így van...semmit sem adnak ingyen...

    VálaszTörlés