Erdei sorozat - Forest series

RENDELHETŐ!! a laszlogal82@gmail.com vagy tel: 0741530656 Hívjon most!
Magyar és Angol nyelven, ugyanazon DVD-n
AVAILABLE NOW!! in laszlogal82@gmail.com or tel: 0741530656
English and Hungarian on the same DVD
"A történetek a Felső-Háromszéki-medencében játszódnak.
Olyan látásmódon keresztül láthatjuk az erdei élővilágot, amihez majd testközeli jelenlét szükséges. Szó esik az embereknek a természethez való viszonyáról és arról, hogyan kéne viselkedni ahhoz, hogy a természet befogadjon. A primitív állatok azon szokásaiból és viselkedéseiből emel ki néhányat, amelyeket a fejlett emberiségnek nem ártana újratanulnia vagy éppen elgondolkodnia azon, hogy az mennyire helyes a mindennapi életben. A felvételekhez semmilyen ember által alkotott létesítmény nem volt használva és esélyük volt az állatoknak mind az elmenekülésre mind pedig a támadásra. A figyelmes nézők láthatnak és hallhatnak, olyan KIS részleteket, amelyek NAGY félelmeket oszlathatnak el."
A sorozat folytatódik!


2012. január 29.

A havasok I.

Végtelennek tűnő, napsütés nélkül telt hosszú hetek után végre kisütött a Nap! Ezt persze ki kell használni mert ki tudja meddig tart...? Egy rövid túra erejéig felmentünk az ozsdolai erdőre mert onnan szép kilátás nyílik a környékre.
Vráncsai erdők


Nemere hegység


Nagykő havas, Bucsecs hegység és Fogarasi havasok a háttérben
Rövid gyaloglás után visszaültünk az autókba és átmentünk a szomszéd megyébe megnézni az Ezeréves határon megvan-e még a régi, talán, vámház. Ennek az udvarán ment át a határ kettéosztva azt, egyik fele román a másik magyar területen volt.
Persze most románok használják

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek a havasok!Az hogy 1.....mit jelent?..remélem legalább 100..lesz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért 1, mert ugyan abba a Picasa albumba töltöttem fel két kiruccanásnak a képeit...hamarosan megírom a 2.is

      Törlés