Erdei sorozat - Forest series





RENDELHETŐ!! a laszlogal82@gmail.com vagy tel: 0741530656 Hívjon most!
Magyar és Angol nyelven, ugyanazon DVD-n
AVAILABLE NOW!! in laszlogal82@gmail.com or tel: 0741530656
English and Hungarian on the same DVD
"A történetek a Felső-Háromszéki-medencében játszódnak.
Olyan látásmódon keresztül láthatjuk az erdei élővilágot, amihez majd testközeli jelenlét szükséges. Szó esik az embereknek a természethez való viszonyáról és arról, hogyan kéne viselkedni ahhoz, hogy a természet befogadjon. A primitív állatok azon szokásaiból és viselkedéseiből emel ki néhányat, amelyeket a fejlett emberiségnek nem ártana újratanulnia vagy éppen elgondolkodnia azon, hogy az mennyire helyes a mindennapi életben. A felvételekhez semmilyen ember által alkotott létesítmény nem volt használva és esélyük volt az állatoknak mind az elmenekülésre mind pedig a támadásra. A figyelmes nézők láthatnak és hallhatnak, olyan KIS részleteket, amelyek NAGY félelmeket oszlathatnak el."
A sorozat folytatódik!


2011. november 27.

Fekete harkály

Sokat lehet a vadak után járni anélkül, hogy látnánk is őket. Sokszor van, hogy csak elszaladni halljuk őket vagy, madarak esetében, csak a jellegzetes hangjuk jelzi jelenlétüket. Sokkal kevesebb az az alkalom mikor filmezhetünk esetleg fotózhatunk is valamit.
Ezen a napon, alig haladtam pár száz métert az erdőben mikor ismerős madárhang ütötte meg fülemet. Az addigi csendes járásból "hallhatatlan" üzemmódba kapcsoltam hátha sikerül végre lencsevégre kapni ezt az izgága harkályt. Ugyanis harkályról van szó, a Fekete harkályról, amit lehet hallani de közel nem enged magához csak egy fekete pontot látunk amint hangos rikkantások közepette tovaszáll. Most sikerül közel kerülnöm, közelebb mint eddig bármikor. Sikerül is filmezni, de sajnos fotózásra nem került sor.

Miután elrepül folytatom utamat, de két őzön kívül semmit nem látok, ezeket is csak messziről hála a recsegő avarnak.
Tájfotót sem igazán tudok készíteni, szép kilátás hiányában.
A magasabban fekvő fák tetejét vékony hóréteg fedi.

Ezzel a kisgéppel készültek a képek (90%) egészen ez év októberéig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése