Erdei sorozat - Forest series

RENDELHETŐ!! a laszlogal82@gmail.com vagy tel: 0741530656 Hívjon most!
Magyar és Angol nyelven, ugyanazon DVD-n
AVAILABLE NOW!! in laszlogal82@gmail.com or tel: 0741530656
English and Hungarian on the same DVD
"A történetek a Felső-Háromszéki-medencében játszódnak.
Olyan látásmódon keresztül láthatjuk az erdei élővilágot, amihez majd testközeli jelenlét szükséges. Szó esik az embereknek a természethez való viszonyáról és arról, hogyan kéne viselkedni ahhoz, hogy a természet befogadjon. A primitív állatok azon szokásaiból és viselkedéseiből emel ki néhányat, amelyeket a fejlett emberiségnek nem ártana újratanulnia vagy éppen elgondolkodnia azon, hogy az mennyire helyes a mindennapi életben. A felvételekhez semmilyen ember által alkotott létesítmény nem volt használva és esélyük volt az állatoknak mind az elmenekülésre mind pedig a támadásra. A figyelmes nézők láthatnak és hallhatnak, olyan KIS részleteket, amelyek NAGY félelmeket oszlathatnak el."
A sorozat folytatódik!


2011. szeptember 5.

Perkő, Bucegi

Nagyon jó szórakozás a falmászás, már akinek megy. Én csak próbálkozom mivel nem igazán nekem való. Mivel a hegyjáráshoz hozzá tartozik ezért valamilyen szinten tudni kell. A perkő a legkölezebbi hely ahol van lehetőség ezt a sportot űzni. A szombati nap erről szólt, kibiciklizni, mászkálni, fotózni és hazagurulni sajgó alkarokkal.
Ez a "Vashid" volt évekig a kondició edzések fontos pontja.
Lassan kezdem megszokni a fejmászást. Ez azt jelenti, hogy biztositva vagy alulról viszont ha esel az a távolság ami közted és az alattad lévő szeg között van megduplázódik. Először is leérsz a szegig ahová legutoljára bebiztositottad a kötelet majd onnan folytatod tovább mig a kötél megfeszül. Ettől izgalmas...
Bucegi bringával.
Valamikor csak álmodoztunk róla és nézegettük az útvonalakat, hogy ahol olyan nehezen tudunk kimenni ott vajon bringával be lehet-e ereszkedni?
A Szarvasok-völgye tűnt a legjárhatóbb útvonalnak. Ez immáron a harmadik biciklizésem a bucsecsben és talán a legsikeresebb is, de csak technikailag mert az első ereszkedés élményét nem tudja felülmúlni.
A képen látható völgyről van szó és a bal oldalon kell beereszkedni.
Persze ösvényen amiben csak homok és kavicsok vagy kövek vannak.
A körülmények nem engednek meg nagy sebességet mert a fékezés életveszélyes lehet a nagy mélység miatt.
Ereszkedés közben nem lehet sokat észlelni a kilátásból viszont annál jobban érzékeljük a mélységet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése